4 Trendy kapsels voor 2020

De trend van healthy hair.

Ken je dat? Je hebt je lekker opgedoft en je mooiste outfit aangetrokken, maar als je in de spiegel kijkt ben je toch niet helemaal tevreden. Je haar zit niet zoals je het wilt hebben vandaag. Door je haar goed te verzorgen en regelmatig naar de kapper te gaan kun je dit voorkomen. Dof haar en gespleten punten kunnen niet meer, healthy hair is trendy! Ga dus in 2020 regelmatig naar een goede kapper om je haar te laten verzorgen, en als je daar dan toch bent kun je net zo goed meteen een nieuw kapsel nemen!

2020: Bold is beautiful!

In 2020 gaan we voor de statement kapsels. Zowel op de catwalk, op straat en bij celebs en influencers hebben we kapsels gezien die we zeker eens willen proberen. Dit blog beschrijft vier kapsels die we in 2020 veel gaan zien zodat jij je kunt laten inspireren en helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Trend 1: Rommelige knotjes

Rommelige knotjes zijn hot! We zagen ze op de catwalk bij Fendi en ook Selena Gomez ‘rockte’ dit kapsel. Deze haarstijl is stoer en effortless. Super handig als jij het te druk hebt om je haar te doen! Ga jij voor twee knotjes of toch voor een grotere? Wij zijn fan van deze trend omdat hij zo makkelijk te maken is en er super leuk uit ziet.
Hair in a Bun

Trend 2: Vlechten, vlechten en nog eens vlechten!

Hét kapsel van 2020 zijn toch wel de strakke vlechten die beroemd zijn gemaakt door activiste Greta Thunberg. Slechts één dag na haar bevlogen speech bij de VN-Klimaattop in New York werden haar vlechten al gespot op de catwalk van Dior. Maar niet alleen de strakke vlechten zijn in, ook losse boho kapsels met een paar kleine vlechtjes zijn weer helemaal hot! Eigenlijk passen gewoon alle soorten vlechten helemaal in het modebeeld van 2020.braids

Trend 3: Wavy hair

De nineties zijn terug en ze hebben hun favoriete kapsel meegenomen! Destijds was Britney Spears natuurlijk hét voorbeeld van de mini golfjes. Vandaag de dag spotten we deze trend op de catwalk van Louis Vuitton en zijn ze weer helemaal terug op festivals. De hoogste tijd dus om die wafeltang onder het stof vandaan te halen! Heb je geen wafeltang? Door hele kleine vlechtjes te maken in je vochtige haar en er een nachtje mee te slapen krijg je hetzelfde effect. wavy hair trend

Trend 4: Layered Bob

Dat kort haar weer in de mode is dat wisten we natuurlijk al een tijdje. Nu is er de layered bob: we moderniseren de klassieke boblijn door hem in laagjes te laten knippen. Dit staat ook erg mooi bij krullend haar! Met of zonder pony, kort of lang, voor jong of oud, dit kapsel is geschikt voor iedereen.
layered bob blog