Trendy haarkleuren in 2020

Dit zijn de mooiste haarkleuren voor 2020

Heb jij binnenkort weer een kappersafspraak op de planning staan en ga je graag mee met de nieuwste trends? Dan is dit artikel echt iets voor jou! Wij zochten alvast de mooiste haarkleuren uit die in 2020 helemaal passen in het modebeeld. Wij wensen je sterkte met kiezen, ons lukt het namelijk niet!
Haar kleur trend 2020

Trend 1: Grijs blonde lokken

Grijze en/of zilveren haren zijn al een flinke tijd populair en dat blijft voorlopig nog wel zo. Echter wordt deze trend in 2020 wel iets subtieler. Alvast een tip van ons: koop alvast een goede fles zilvershampoo om een gelige haarkleur te voorkomen.

Trend 2: Dip-dye madness

Billie Eilish heeft de dip-dye trend weer helemaal doen opleven. Vele beroemdheden volgden haar voorbeeld en nu zien we dit tweekleurige kapsel steeds vaker opduiken in het straatbeeld. Wij zijn er gek op!

Trend 3: Shadow roots

Shadow kapsel is de naam van het effortless beachy kapsel waarbij de aanzet van de haren wat donkerder is dan de rest van het haar. Dit is veel beter voor je haar, omdat je ze veel minder vaak hoeft te laten verven, en het ziet er ook nog eens leuk uit!

Trend 4: Lila haar

Voor degene die het aandurven zijn de lila lokken dit jaar ‘the way to go’. Deze prachtige haarkleur is al een tijd in opkomst en hij gaat voorlopig nog nergens naartoe. Wanneer je kiest voor dit coole kapsel is het wel belangrijk om je haren extra goed te verzorgen, dit kapsel kost wel wat onderhoud!

Trend 5: Karamelkleurige highlights

Ben jij meer van de subtiele kapsels? En wil je graag iets meer dimensie en variatie in je bruine lokken? Dan zijn karamelkleurige highlights echt iets voor jou! Het geeft een natuurlijk resultaat en geeft toch net wat meer diepte aan je haar.

Trend 6: Fel rood

Als je altijd al eens rood haar hebt willen hebben dan is nu het moment om dit kapsel te nemen! Hoe roder hoe beter! Zeker wanneer je een warme ondertoon in je huid hebt zal rood haar je erg goed staan.